torsdag 8 april 2010

Tillbaks

Jag kommer nu tillbaks till bloggen, efter att ha varit borta ett mycket långt tag. Det som först fick mig att försvinna var att jag inte ha något nätverk här hemma i över en månad, vilket gjorde att jag inte orkade skriva några recensioner och sedan lägga upp dem någon annanstans. Sedan har jag haft ganska mycket för mig, och det har inte blivit, nu när nätverket är tillbaks, att jag suttit er och tagit mig så mycket tid att recensera och skriva.
Men det ska bli ändring på nu. Jag kommer dock ta det lite lugnt ett tag då jag för tillfället inte har så mycket pengar att inhandla nya öl för, men det kommer så småningom. Jag kommer heller inte lägga upp några recensioner på de öl jag drack under tiden jag var borta härifrån, då jag inte direkt skrev några. Kan bli om jag köper dem igen. Men några öl har det i alla fall druckits.

Nu sitter jag och dricker en Sailor Beer, som mitt öga fastnade på när jag var på systemet idag och handlade. En mycket annorlunda PET-flaska må jag säga.
Är en helt okej lager, med ambitioner som den inte riktigt når upp till, men ett bra försök i alla fall. Inte riktigt som Three Towns andra brygder må jag säga i alla fall.

Men som sagt, jag är tillbaks här nu och inom kort kommer skrivandet och recensionerna att fortsätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar